NL EN
DONEER NU!

Nieuw boek Jacqueline van Lieshout

2 november 2020

Nieuw boek Jacqueline van Lieshout Deze maand verschijnt het nieuwe boek van alcoholcoach Jacqueline van Lieshout met de titel ‘De Geest uit de Fles – alcoholvrij in een benevelde wereld’. Van Lieshout schreef eerder de bestsellers 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel' en 'Ontwijnen'.

In 'De Geest uit de Fles' vertelt Van Lieshout hoe zij, als gewone borrelaar, de keuze maakte om niet meer te drinken en hoe dit het gevecht én de grote openbaring van haar leven bleken te zijn. Het boek laat zien waarom we zo verknocht zijn aan onze borrel en waarom het idee van een alcoholvrij leven zoveel weerstand oproept. Een heldere, nuchtere boodschap met veel inspiratie voor iedereen die meer wil weten over onze lievelingsverslaving.

Volgens Van Lieshout zijn we ons er nog steeds niet van bewust wat alcohol allemaal aanricht en zijn we het normaal gaan vinden dat we slecht slapen en in het weekend hoofdpijn hebben en nauwelijks uit ons bed komen. "We zijn geen alcoholisten want dat zijn mensen die onder een brug slapen, overal drank verstoppen of in ieder geval naar AA-meetings gaan."

Van Lieshout stopte in juli 2016 met het drinken van alcohol. Daarna ontwikkelde zij het online coaching programma 'Ontwijnen'. Inmiddels heeft ze meer dan 1.000 mensen begeleid bij het stoppen met alcohol. Zij heeft haar eigen praktijk in Amsterdam Oud Zuid en geeft lezingen.

De Geest uit de Fles | Jacqueline van Lieshout | € 21 | ISBN 978 908 2500 745 | Detox Coach Publishers.

Laatste nieuws