NL EN
DONEER NU!

Keet uit Fluitenberg is 'Beste Keet van Nederland'

26 januari 2018

Keet uit Fluitenberg is 'Beste Keet van Nederland' Voor de tweede keer op rij is Keet ATF uit Fluitenberg uitgeroepen tot 'De Beste Keet van Nederland'.

In mei ging voor de achtste keer de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2017’ van start. De organisatie is in handen van Plattelandsjongeren.nl die jongeren zo wil faciliteren hun keet veilig en actief te beheren. Tientallen keten deden mee via de website www.keetkeur.nl of door zich aan te melden bij Plattelandsjongeren.nl.

Keetadviseur Dennis bezocht alle keten om een workshop te geven die tegelijkertijd diende als keuring van de keet. Tijdens deze workshops kwamen diverse thema´s aan de orde, waaronder brandveiligheid, alcoholbeleid, huisregels, activiteiten, noodnummers en EHBO, betrokkenheid ouders en uitstraling van de keet. Op elk onderdeel kon punten verdiend worden. "Het was een spannende wedstrijd want de niveaus en scores lagen hoog", zo meldt Plattelandsjongeren.nl.

Het oordeel van Dennis was helder: "De jongeren uit Fluitenberg hebben de titel ‘De Beste Keet van Nederland’ sterk verdedigd door te laten zien dat ze zich blijven ontwikkelen, zich onderscheiden en het belang van het veilig en verantwoord runnen van een keet hoog houden."

Bron: meppelercourant.nl.

Laatste nieuws