NL EN
DONEER NU!

Voor Heineken maakt het geen verschil: Zandvoort of Assen

3 februari 2019

Voor Heineken maakt het geen verschil: Zandvoort of Assen Het Circuit van Zandvoort hoeft geen hulp te verwachten van Heineken als het gaat om het realiseren van een Grand Prix in Nederland. Dat heeft het biermerk bij monde van Gianluca Di Tondo laten weten.

De kans is zeer aannemelijk dat het Formula One Management gaat besluiten dat er in de toekomst een Grand Prix in Nederland komt, in Zandvoort of Assen. Eerstgenoemde heeft de voorkeur, mits het alle financiële verplichtingen op korte termijn rond kan krijgen. Hierbij hoeft Zandvoort echter niet te rekenen op de hulp van Formule 1-sponsor Heineken. Eerder gingen racefans ervan uit dat Heineken het evenement in Zandvoort mogelijk zou gaan maken.

Di Tondo hoopt zeker dat er een Grand Prix komt in Nederland, maar heeft geen specifieke voorkeur voor Zandvoort of Assen. "Nee, dat is niet iets waar wij ons mee bemoeien, omdat waar er ook maar races worden gehouden, wij een deal met de Formule 1 hebben dat wij het officiële bier zijn. Voor ons zal het dus geen verschil maken", zo zegt de Heineken-topman.

Bronnen: gpfans.com en stap.nl.

Laatste nieuws