NL EN
DONEER NU!

Apeldoorn: reacties op blurring-plannen stadsbestuur

19 juli 2017

Apeldoorn: reacties op blurring-plannen stadsbestuur Het Apeldoornse stadsbestuur wil doorgaan met de proef waarbij alcohol wordt geschonken in winkels. In Apeldoorn doen nu 14 detailhandelaren mee. Dit aantal mag groter worden van de gemeente.

"Nou, voor mij hoeft het niet", zegt Ciska Timmer van Kinderwinkel Emma en Sam op winkelcentrum 't Fort. Dorien Stoltenbort van Dorien bloem & cadeau denkt evenmin dat haar zaak geschikt is voor een borrel. Die mening is ook Dianne Kluin van dierenspeciaalzaak Flip Kluin toegedaan.

William Driessen van slijterij Mitra vertelt dat hij geen problemen heeft als elders een glaasje wordt geschonken. "Maar als er drank per fles wordt verkocht, heb ik daar wel moeite mee. De gemeente meet met twee maten. Ik zal het niet doen, maar ik ga toch ook geen haren knippen in mijn slijterij? Ieder zijn vak…"

Tot slot nog de mening van het publiek. Henriëtte Baar is aan het winkelen op 't Fort en geeft direct haar mening: "Ik ben er niet voor dat je overal maar drank kunt krijgen. Er zijn veel te veel plaatsen waar je drank kunt kopen. Het loopt de spuigaten uit. Ik zelf heb er ook helemaal geen behoefte aan."

Bron: apeldoornsstadsblad.nl.

Laatste nieuws