NL EN
DONEER NU!

DJ Armin van Buuren in alcoholmatigingscampagne

6 januari 2014

Nederlands bekendste DJ Armin van Buuren trekt een jaar lang – gesteund door Heineken - ten strijde tegen alcoholmisbruik. Dat meldt De Telegraaf vandaag groot op de voorpagina. Hij gaat flesjes water uitdelen op zijn concerten, als onderdeel van de campagne.

Vandaag is het startschot van de nieuwe campagne die begint met het uitbrengen van een videoclip bij het nieuwe nummer Save My Night. Bovendien heeft Heineken een speciale campagnevideo gemaakt.

Wim van Dalen, directeur van STAP: “Goed dat in deze campagne van de bekende DJ Armin van Buuren uitgedragen wordt dat het belangrijk is op een uitgaansavond veel water te drinken. Als íemand weet hoe belangrijk het is om matig alcohol te gebruiken als je veel danst, dan is hij het wel. Mínder alcohol maakt mínder dronken.” Van Dalen is overigens niet verbaasd dat Heineken op dit moment, nu de discussie over alcoholgebruik bij jongeren voorpagina-nieuws is, een campagne over alcoholmatiging steunt. Van Dalen: “Ik reken er nog steeds op dat Heineken en de andere brouwers zich binnenkort ook ondubbelzinnig en zichtbaar achter de NIX18 campagne zullen scharen.”

Bron eerste twee alinea's: reclamewereld.blog.nl.

Laatste nieuws