NL EN
DONEER NU!

Schiedamse supermarkt gesloten onder meer vanwege voorraad sterke drank

11 januari 2019

Schiedamse supermarkt gesloten onder meer vanwege voorraad sterke drank In een supermarkt aan de Boerhaavelaan in Schiedam troffen politie en toezichthouders tijdens een grote controle niet alleen melk, brood en wc-papier aan, maar ook een taser en 4.100 euro aan onverklaarbare contanten. In de auto van de eigenaar en een aangrenzende woning werden sigaretten en vele liters sterke drank gevonden. De netwerkbeheerder constateerde bovendien dat sprake was van stroomdiefstal.

In de winkel controleerde de politie ook een 38-jarige vrouw, die een grote hoeveelheid nepsieraden op zak had. Vermoedelijk is hier sprake van heling. De vrouw had verder 2.000 euro aan contanten bij zich, waarvan zij de herkomst niet kon verklaren.

De politie heeft de eigenaar aangehouden en de winkel is op last van de burgemeester gesloten. Het geld, de sieraden, de sigaretten en de drank zijn, net als de auto, in beslag genomen

De controle was onderdeel van een grootschalige actie van de politie, Openbaar Ministerie en de gemeente Schiedam, waaraan ook de Belastingdienst, de Regionale Belasting Groep, de RET en een netwerkbeheerder meewerkten. Een en ander in de strijd tegen ondermijning.

Bron: politie.nl.

Laatste nieuws