NL EN
DONEER NU!

Center Parcs haalt Heinekenproducten uit 'kinderkoffertje'

13 november 2017

Center Parcs haalt Heinekenproducten uit 'kinderkoffertje' Vakantieparkgigant Center Parcs heeft besloten een welkomstpakket met daarin drie blikjes 0.0 van Heineken niet meer aan te bieden aan gezinnen. Een Britse vakantieganger was zó verbolgen over de aanwezigheid van de Heinekenproducten in het 'kinderpakket' dat hij een klacht indiende.

Volgens Center Parcs Nederland is het welkomstkoffertje geen kinderpakket, maar begrijpt men de verwarring. "Het koffertje is bedoeld voor het hele gezin, en niet alleen voor kinderen. Het wordt aangeboden bij de balie, en kinderen vinden het natuurlijk altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Dus zullen het ook vaak kinderen zijn die het koffertje aannemen." Ook de vormgeving van het kartonnen koffertje doet vermoeden dat het een cadeau is voor de jonge vakantieganger. Op de voorkant staan vrolijke plaatjes en achterop staat een kleurrijke kinderpuzzel met de tekst: 'Speel het reiskofferspel'.

Bij Center Parcs gaan ze de inhoud van de koffertjes nog maar eens extra onder de loep nemen. Daarnaast gaat ze er op letten dat de koffertjes in de toekomst eerst in de handen van ouders komen "zodat zij de keuze kunnen maken wat zij wel en niet aan hun kinderen willen geven."

Bron: ad.nl.

Laatste nieuws