NL EN
DONEER NU!

Van Rijn heeft mogelijk zoekgeraakte tweede pagina DOA-verslag niet gevonden

13 juni 2017

Van Rijn heeft mogelijk zoekgeraakte tweede pagina DOA-verslag niet gevonden Vandaag heeft staatssecretaris Martin van Rijn van VWS de Tweede Kamer laten weten dat de mogelijke tweede pagina van een verslag van een cruciale vergadering van het Directeuren Overleg Alcohol niet is gevonden. Tijdens dat overleg zijn, althans volgens sommige betrokkenen, wellicht afspraken gemaakt over het weren van het leeftijdscontrolesysteem Ageviewers uit de supermarktketens aangesloten bij het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel.

De Auditdienst Rijk (ADR) heeft vastgesteld dat de initiële (fase 1) en aanvullende zoekacties (fase 2) die door VWS zijn uitgevoerd niet hebben geleid tot enige indicatie dat een tweede pagina van het verslag bestaat. De ADR is van mening dat op basis van de breed uitgevoerde zoekacties door VWS "binnen redelijkheid al het mogelijke is gedaan om de mogelijke tweede pagina te vinden."

Bron: rijksoverheid.nl.

onderzoek-over-het-zoekproces-naar-het-verslag-directeuren-overleg-alcohol-versie-3.pdfonderzoek-over-het-zoekproces-naar-het-verslag-directeuren-overleg-alcohol-versie-3.pdf (772 kB)

Laatste nieuws