NL EN
DONEER NU!

Heineken beoogd sponsor Nederlandse Grand Prix

2 november 2018

Heineken beoogd sponsor Nederlandse Grand Prix Een mogelijke terugkeer van de Nederlandse Grand Prix op de Formule 1-kalender lijkt een stuk dichterbij, nu de Formule 1 en Zandvoort dichtbij een akkoord zijn. Een grote uitdaging is uiteraard het vinden van sponsors die het evenement financieel mogelijk maken. Drankfabrikant Heineken kan daarin wel eens een belangrijke rol gaan spelen.

Heineken is op dit moment al zeer uitgebreid verbonden aan de Formule 1 als hoofdsponsor van diverse Grands Prix. Heineken en de Grand Prix van Nederland lijkt dan ook een mooie combinatie, vertelt een medewerker van het bedrijf aan het Algemeen Dagblad: "Heineken is een Nederlands bedrijf en is ook al naamgever van een aantal Grands Prix. Het is dus logisch als wij dat ook zouden worden in Zandvoort en het is op papier een ideale combinatie."

De directeur communicatie van Heineken, John-Paul Schuirink, benadrukt dat er in dat opzicht met grote belangstelling uitgekeken wordt naar de komst van de Formule 1 naar ons land: "Als wereldwijd sponsor van de Formule 1 en als Nederlands bedrijf, zou Heineken het heerlijk vinden als er na al die jaren weer een Formule 1-race in Nederland wordt gereden. Dat zouden we zeker verwelkomen." Nu is het nog afwachten of Heineken die potentiële komst ook oppakt als sponsor, maar enthousiasme is er dus zeker.

Bron: gpfans.com.

Laatste nieuws