NL EN
DONEER NU!

Raakt Wester baan kwijt door alcohol of moet hij zich laten behandelen?

14 september 2019

De video met Frits Wester die dronken zou lijken ging afgelopen week viraal. Dit kwam omdat de verslaggever wat stuntelig overkwam tijdens de opnames van het RTL Nieuws met onder andere een dubbele tong. Zelf zegt de journalist dat hij moe was en net een ‘tukkie’ had gedaan waarvan hij nog wakker moest worden.

Dit was volgens kijkers niet de eerste keer dat Frits Wester hoogstwaarschijnlijk dronken op de buis verscheen. Vorig jaar, na het overlijden van oud-minister-president Wim Kok, gaf hij ook al erg warrige reacties op camera.

Dat Frits van een drankje houdt, is algemeen bekend in Den Haag. Naast dat Wester eigenaar is van een bruine kroeg in Voorburg, is hij in het verleden al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

De directie van RTL wil een hartig woordje met de verslaggever spreken over zijn acties. Daarna zal de RTL-directie laten weten of ze Frits zijn mogelijke dronkenschap (nogmaals) door de vingers zien. In Privé laat een anonieme bron weten: "Als de directie van RTL verstandig is, dan wordt hij niet ontslagen, maar eisen ze van hem dat hij zich laat behandelen."

Bron: ditjesendatjes.nl.

Laatste nieuws