NL EN
DONEER NU!

Overgangsregeling Sociale Hygiëne stopt per 1 mei 2018

21 maart 2018

Overgangsregeling Sociale Hygiëne stopt per 1 mei 2018 De Landelijke Examencommissie van Svh heeft, in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, besloten de Overgangsregeling Sociale Hygiëne die tot 1 mei loopt niet te verlengen. Het betreft een overgangsregeling voor bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne op basis van oude (vak)diploma’s.

Tot 1 mei 2018 kan iemand op basis van een oud (vak)diploma alsnog het Diploma Sociale Hygiëne aanvragen en zich laten bijschrijven in het Register Sociale Hygiëne. Daarna vervalt deze mogelijkheid en moet opnieuw examen worden gedaan.

Bijschrijving in het Register is noodzakelijk omdat werkgevers en overheidsinstanties zo controleren of je beschikt over voldoende kennis van en inzicht in Sociale Hygiëne. Dit is van belang bij het verlenen van een Drank- en Horecawetvergunning of om bijgeschreven te kunnen worden als leidinggevende op het aanhangsel van de vergunning.

Bron: hospitality-management.nl.

voorlopig-overzicht-van-bewijsstukken-sociale-hygiene-vanaf-24-8-2017_1.pdfvoorlopig-overzicht-van-bewijsstukken-sociale-hygiene-vanaf-24-8-2017_1.pdf (77,0 kB)

Laatste nieuws