NL EN
DONEER NU!

Holland Heineken House wordt onderdeel van TeamNL Tokyo Center

14 oktober 2019

Holland Heineken House wordt onderdeel van TeamNL Tokyo Center Holland Heineken House wordt onderdeel van TeamNL Tokyo Center, een tijdelijk Holland paviljoen, waar het Nederlandse bedrijfsleven zich in Japan kan presenteren. NOC*NSF neemt de exploitatie van dat Center op zich. De financiële verantwoordelijkheid ligt ook primair bij NOC*NSF. Bierbrouwer Heineken concentreert zich in Holland Heineken House nadrukkelijk op de huldigingen van Olympiërs.

In de loop der tijd was Holland Heineken House uitgebreid met onder meer een Olympische Club, een atletenruimte, een koninklijke lounge en een ruimte voor ambassadepersoneel. Heineken was voor alles financieel verantwoordelijk. "Dat vonden wij onlogisch. Als Heineken moeten we ons concentreren op de huldigingen en het bouwen van een mooi feestje. Dat past het beste bij ons", aldus Hans-Erik Tuijt van Heineken.

TeamNL Tokyo Center zal al ruim voor de start van de Spelen volgend jaar zomer geopend zijn. De eerste vier tot vijf weken wordt een Expo georganiseerd, waar Nederlandse bedrijven zich in Japan kunnen presenteren. Het Holland Heineken House zal alleen tijdens de Spelen zelf geopend zijn.

Tuijt: "Wij willen niet van het Holland Heineken House af. In Tokio komt alweer de vijftiende versie. Wat ons betreft volgen er nog vele."

Bronnen: ad.nl en distrifood.nl.

Laatste nieuws