NL EN
DONEER NU!

Moeder na comazuipfeestje: 'Wat kon er gebeuren?'

4 april 2016

De bewoonster van het appartement in Bergen op Zoom waarvandaan gisteren vier stomdronken kinderen moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis, schaamt zich diep. "Toen ik wegging, zaten die meiden met een zak chips op de bank. Ik dacht: wat kan er nu misgaan?"

Haar 14-jarige dochter vierde haar verjaardagsfeestje en had een groepje vriendinnen uitgenodigd om een film te kijken, zegt de moeder van het meisje in De Telegraaf. "Terwijl ze een film keken, ging ik om half acht naar een ander verjaardagsfeest. Dan konden die meiden even lekker alleen zijn."

Ruim drie uur later kwam ze thuis en trof ze een heel andere situatie aan. Een paar meiden waren helemaal versuft van de alcohol. "Enkele jongens, die hier niet waren uitgenodigd, sprintten er als hazen met flessen drank vandoor. De hulpdiensten stonden heel rap op de stoep. Direct werden twee kinderen ambulances ingedragen en naar het ziekenhuis vervoerd."

Volgens de moeder hadden de jongens die later aansloten de flessen drank meegenomen. Die jongens waren door een van de aanwezige meiden uitgenodigd. "Alcohol heb ik zelf niet in huis, aangezien ik nooit drink." De politie zegt nog niet te weten waar de drank vandaan kwam, omdat er verschillende verklaringen over zijn afgelegd.

Bron: rtlnieuws.nl.

Laatste nieuws