NL EN
DONEER NU!

'Alcohol Actueel' en "Nieuws van STAP'

Alcohol Actueel

Sinds begin 2020 verschijnt Alcohol Actueel, een digitaal nieuwsoverzicht dat STAP maandelijks via email rondstuurt. Het betreft een selectie van de belangrijkste nieuwsberichten die op www.stap.nl zijn verschenen.
Via onderstaande links kunnen HTML-versies van oude nummers opgevraagd worden.

Degene die op de verzendlijst van 'Alcohol Actueel' geplaatst wil worden, kan zich gratis abonneren via deze link.

-

Nieuws van STAP

Deze gedrukte nieuwsbrief is primair voor de vaste donateurs. Zij krijgen de nieuwsbrief thuis toegestuurd. STAP licht in deze nieuwsbrief toe welke activiteiten recent ontplooid zijn. Nieuws van STAP verschijnt over het algemeen éénmaal per jaar.

Nieuws van STAP juli 2018

5 juli 2018

Nieuws van STAP juli 2018 Er is weer een nieuwsbrief van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP verschenen. Hierin onder meer aandacht voor het preventiebeleid van de nieuwe staatssecretaris van VWS, Paul Blokhuis. Hij maakt zich grote zorgen over de omvang van de schade die alcoholgebruik veroorzaakt. Hij wil een nieuw beleid rond problematisch gebruik en bij de ontwikkeling daarvan betrekt hij tal van partijen, waaronder STAP.

In de nieuwsbrief ook meer informatie over het initiatief van STAP om tot een bundeling te komen van partijen die streven naar een daadkrachtige aanpak van de alcoholproblematiek. De komende maanden zal daartoe de Alcoholalliantie worden opgericht.

nieuwsbrief-juli-2018.pdfnieuwsbrief-juli-2018.pdf (780 kB)

Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP
Postbus 9769
3506 GT Utrecht
T: +31 (0)30-6565041
F: +31 (0)30-6565043
E: info@stap.nl