NL EN
DONEER NU!

'Alcohol Actueel' en "Nieuws van STAP'

Alcohol Actueel

Sinds begin 2020 verschijnt Alcohol Actueel, een digitaal nieuwsoverzicht dat STAP maandelijks via email rondstuurt. Het betreft een selectie van de belangrijkste nieuwsberichten die op www.stap.nl zijn verschenen.
Via onderstaande links kunnen HTML-versies van oude nummers opgevraagd worden.

Degene die op de verzendlijst van 'Alcohol Actueel' geplaatst wil worden, kan zich gratis abonneren via deze link.

-

Nieuws van STAP

Deze gedrukte nieuwsbrief is primair voor de vaste donateurs. Zij krijgen de nieuwsbrief thuis toegestuurd. STAP licht in deze nieuwsbrief toe welke activiteiten recent ontplooid zijn. Nieuws van STAP verschijnt over het algemeen éénmaal per jaar.

Nieuws van STAP december 2015

18 december 2015

Deze week heeft STAP haar nieuwsbrief van december 2015 rondgestuurd. In deze nieuwsbrief wordt ingegaan op enkele activiteiten van STAP het laatste half jaar.

Een groot deel van Nieuws van STAP gaat in op de belangrijkste conclusies die STAP en de Universiteit Twente trekken na 5.886 mysteryshop-bezoeken ter controle van de naleving door verstrekkers van de alcoholleeftijd.
De nieuwsbrief meldt ook dat STAP voor de Hersenstichting een netwerkanalyse heeft gemaakt van de instellingen en professionals die in hun werk te maken hebben met het thema Alcohol en Hersenen.
Ook wordt aandacht besteed aan de recente ontwikkelingen rond de omstreden VNG-pilot 'mengvormen winkel/horeca' en de visie van STAP hierop.

nieuwsbrief--december-2015.pdfnieuwsbrief--december-2015.pdf (1,42 MB)

Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP
Postbus 9769
3506 GT Utrecht
T: +31 (0)30-6565041
F: +31 (0)30-6565043
E: info@stap.nl