NL EN
DONEER NU!

Advisering

Het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP is wat het alcoholbeleid betreft één van de meest ervaren advies- en onderzoeksorganisaties van Nederland. STAP heeft de afgelopen jaren onderzoek uitgevoerd en beleidsadviezen gegeven aan meer dan 100 grote én kleinere gemeenten (zie portfolio gemeenten) en regio's.

Ook zijn projecten uitgevoerd voor: het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (monitoring-functie, inventarisatie gemeentelijke preventie- en handhavingsplannen), het Ministerie van Buitenlandse Zaken (project in Roemenië), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), DG SANCO (Europese Commissie); DG Research & Innovation (Europese Commissie), ZonMw (ZorgOnderzoek Nederland), Vereniging Samenwerkende Gezondheidsfondsen, enkele NGO's (KWF Kankerbestrijding) en diverse universiteiten zoals die van Maastricht, Nijmegen, Wageningen, Amsterdam en Twente. Met andere alcoholpreventieorganisaties zijn en worden projecten uitgevoerd in het kader van de Alliantie Alcoholbeleid Nederland (AAN).

Voor meer informatie over advisering door STAP, een offerte of een afspraak kunt u ons mailen op info@stap.nl. STAP is een non-profit organisatie en daarom kunnen wij de kosten laag houden.

Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP
Postbus 9769
3506 GT Utrecht
T: +31 (0)30-6565041
F: +31 (0)30-6565043
E: info@stap.nl